Header afbeelding

Luxe hotels Nederland

Wij hebben een top 15 gemaakt voor jou!

1. Park Plaza Victoria, Amsterdam

Direct tegenover Amsterdam Centraal Station staat dit adembenememde hotel. Als je op zoek bent naar een luxurious hotel in Amsterdam, dan zit je hier helemaal goed! Na een hele dag en nacht de stad ontdekken, ga je heerlijk slapen in de luxe bedden. Je wordt wakker op een prachtige locatie met uitzicht over de grachten. Zelfs Louis Armstrong, Mata Hari en Christian Dior zijn hier te gast geweest!

👉 Boek Park Plaza Victoria hier!

2. Grand Hotel Karel V, Utrecht

Dit hotel is een waar plaatje! Je verblijft in een 14e-eeuws klooster waar ridders en priesters hebben gewoond. Inmiddels is het omgebouwd tot een prachtig 5* hotel! Geniet van de grote tuinen om het pand heen en kom helemaal tot rust. We snappen dat je het hotel bijna niet wilt verlaten, maar vanaf hier kan je de stad Utrecht ook helemaal ontdekken. Ideaal!

👉 Boek Grand Hotel Karel V hier!

3. Grand Hotel Amrâth Kurhaus, Scheveningen, Den Haag

Dit luxueuze 5* hotel is perfect voor een uitstapje naar de stad en de zee! Scheveningen is een wijk die eigenlijk bij Den Haag hoort, en het ligt aan het water. Vanuit het hotel geniet je van super mooi uitzicht. Ontspan in de spa en ga overheerlijk dineren. In dit hotel vermaak jij je wel! 
👉 Boek Grand Hotel Amrâth Kurhaus hier!

4. ss Rotterdam by WestCord, Rotterdam

Bij de ss Rotterdam is alles mogelijk! Je kan hier niet alleen overnachten, maar het is ook een geweldige plek om te dineren, te trouwen of evenementen te organiseren. De ss Rotterdam by WestCord is een gigantisch schip waar je van echte luxe gaat genieten. Je moet ooit naar dit unieke hotel zijn geweest!
👉 Boek ss Rotterdam by WestCord hier!

5. Hotel Beaumont, Maastricht

Dit fijne boutique hotel in Maastricht is perfect voor jouw uitstapje naar deze zuidelijke stad. Het historische hotel is zelfs een van de oudste onafhankelijke familiehotels van heel Nederland! De kamers zijn stijlvol en chic ingericht. In het restaurant worden al je smaakpapillen verwend en drink je de mooiste cocktails. Kortom: een prachtig hotel in het hartje van Maastricht. 

👉 Boek Hotel Beaumont hier!

weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto

6. Grand Hotel Huis ter Duin, Noordwijk

Op de allerhoogste duin van Noordwijk vind je dit prachtige hotel! Vanuit het Grand Hotel Huis ter Duin heb je schitterend uitzicht over de zee. Wandel over de kilometers lange stranden of kom helemaal tot rust in het wellnesscenter. Je zal gaan genieten van de luxe die het hotel te bieden heeft, maar ook in de omgeving is genoeg te doen!

👉 Boek Grand Hotel Huis ter Duin hier!

7. Châteauhotel de Havixhorst, De Schiphorst

Dit prachtige hotel ligt dicht bij de stad Meppel in Drenthe. In dit indrukwekkende hotel komen oudere en moderne elementen perfect samen. Elke suite beschikt over een eigen kleurenpalet. De plafonds zijn hoog en de kroonluchters stralen luxe uit. De ideale bestemming voor jou!

👉 Boek Châteauhotel de Havixhorst hier!

8. Eco Hotel Plantage Rococo, Velsen-Zuid

In dit beeldschone hotel zal je je een waar prinsesje voelen! Het interieur is tot in de details perfect afgewerkt en het is een genot voor het oog. Geniet van het prachtige uitzicht en knuffel met de tamme paarden. Hier zal je helemaal tot rust komen!

👉 Boek Eco Hotel Plantage Rococo hier!

9. Hotel de Sterrenberg, Otterlo, Veluwe

Wil jij even helemaal tot rust komen en genieten van de tijd voor jezelf? Dan zit je bij dit adults only hotel helemaal op het juiste adres! Bewonder het nationaal park De Hoge Veluwe en ga vogels spotten. Geniet van het overheerlijke eten dat het restaurant Cèpes in het hotel te bieden heeft. Wat een luxe!

👉 Boek Hotel de Sterrenberg hier!

10. Landgoed Lauswolt, Beetsterzwaag

Het luxe hotel Landgoed Lauswolt ligt in het Friese dorpje Beetsterzwaag. Geniet van de prachtige natuur en kom helemaal tot rust in het wellnesscenter. Proef de meest unieke gerechten die het culinaire restaurant te bieden heeft. Kortom: hier ga jij je niet vervelen!

👉 Boek Landgoed Lauswolt hier!

weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto

11. Hotel appartementen Vlierijck, Oost-Vlieland

Dit prachtige appartementen hotel op Vlieland is dé perfecte accommodatie om er even tussenuit te gaan. Het hotel is modern en luxe ingericht. De kamers zijn spik en span schoon en je uitzicht is super mooi. Ook kan ligt het hotel op loopafstand van de boot naar het vaste land, dat is pas handig!

👉 Boek Hotel appartementen Vlierijck hier!

12. WestCord Strandhotel Seeduyn, Oost-Vlieland

Het WestCord Strandhotel Seeduyn ligt in een hele rustige omgeving en direct aan het strand. Het is de perfecte locatie voor prachtige wandelingen door de natuur en je gaat hier gegarandeerd genieten van de mooisten zonsopkomsten en ondergangen! Ook kan er gezwommen worden in het verwarmde binnenbad!

👉 Boek WestCord Strandhotel Seeduyn hier!

13. Grand Hotel Opduin, De Koog, Texel

Tijdens je verblijf in het Grand Hotel Opduin op Texel is echt alles mogelijk! Kom helemaal tot rust en geniet van de luxe. Maak een wandeling over het strand met de wind in de haren. Heb je toch zin in wat meer actie? Dat kan ook! In de omgeving is het namelijk mogelijk om te surfen/bodyboarden, windsurfen en kajakken! 

👉 Boek Grand Hotel Opduin hier!

14. Hotel Greenside Texel, De Koog, Texel

Dit fijne hotel op Texel zorgt ervoor dat jij met een voldaan gevoel vertrekt. De kamers zijn ruim en stijlvol ingericht en beschikken over een minibar. Wat dit hotel zo bijzonder maakt? Dat er zo veel Franse details terug te vinden zijn. Zo geniet je van het prachtige uitzicht op de zee vanaf je Franse balkon of het Franse terras. Ook wordt in het restaurant allerlei Franse gerechten geserveerd. Hoe leuk is dat!

👉 Boek Hotel Greenside Texel hier!

15. Paal 8 Hotel aan Zee, Terschelling

Dit luxe hotel ligt direct aan een van de breedste strand van heel Nederland! Hierdoor heb je prachtig uitzicht op de zee en de Terschellingse duinen. Geniet van de indrukwekkende natuur dat het eiland te bieden heeft en kom daarna tot rust in het zwembad of de sauna. Eet culinaire specialiteiten in het restaurant en laat jezelf helemaal verwennen! 

👉 Boek Paal 8 Hotel aan Zee hier!

weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto
weflycheap accommodatie foto

Bestemmingen

  1. Home
  2. blog
  3. luxe hotels nederland
Weflycheap logo

Mis nooit meer een topdeal!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van weflycheap wil ontvangen in je inbox en ga je akkoord met de voorwaarden.